Засновникам наукових фахових видань України

×

Повідомлення про помилку

Notice: Undefined index: und в eval() (рядок 2 із /srv/www/ukrintei/sites/all/modules/contrib/views/plugins/views_plugin_argument_default_php.inc(66) : eval()'d code).

Українським інститутом науково-технічної експертизи та інформації УкрІНТЕІ розроблена та введена в експлуатацію довідково-інформаційна система "Реєстр наукових видань України", яка створена на підставі офіційного Переліку наукових фахових видань, затвердженого МОН України. Реєстр розташований за посиланням: http://nfv.ukrintei.ua.

Зазначений реєстр розрахований для розміщення розширеної інформації щодо кожного наукового видання, включаючи назву, категорію (історію змін категорії з номерами да датами наказів МОН), наукові напрями, засновників, посилання на власний сайт та архів видання, сімейство ISSN, яке відноситься до контенту видання, мови видання, склад редакційної колегії, анотацію видання рiзними мовами, відомості про тип рецензування, посилання на особисті кабінети видання у міжнародних базах даних, контактні дані тощо. На даний час доопрацьовується сервіс завантаження видань до Національного репозитарію академічних текстів (НРАТ).

Ця інформація потребує актуалізації на відповідність поточним даним про наукові видання у режимі реального часу, тому в УкрІНТЕІ розроблено програмний сервіс "Особистий електронний кабінет наукового видання" з механізмом верифікації бази даних наукових видань, який дозволяє формувати та редагувати профіль наукового фахового видання у довідково-інформаційній системі "Реєстр наукових видань України".

Зареєструватися шляхом створення особистого кабінету користувача, отримати доступ до профілю в особистий кабінет Вашого видання можна за посиланням: nfv.ukrintei.ua. Просимо відповідально і уважно вносити дані про Ваше видання до реєстру, зважаючи на те, що інформацією з сервісу користуються державні установи.

Вартість супроводження та підтримки особистого електронного кабінету видання складає 500 грн. на рік. Цей внесок дозволить в подальшому розвивати і підтримувати сервіс, розширюючи можливості для користувачів.

Враховуючи вищенаведене, проcимо Вас розглянути питання щодо початку роботи з актуалізації інформації наукових видань, засновником яких є Ваша установа.

Додаткову інформацію Ви можете отримати у співробітника відділу супроводження академічних ресурсів УкрІНТЕІ Наталії Богатель, тел. (044) 521-00-07, e-mail: bogatel@ukrintei.ua.

 

  • Національна академія педагогічних наук України
  • БД «Технології України» 
  • БД “Науково-дослідні, дослідно-конструкторські роботи і дисертації України”
  • БД «Інноваційні технології та розробки»
  • БД «Наукові періодичні видання МОН України» 
  • БД  «Науково- технічні заходи»