VIII Міжнародна виставка інноваційних рішень АгроВесна 2018

21 лютого 2018 у приміщенні Міжнародного Виставкового Центру відбулось урочисте відкриття VIII Міжнародної виставки інноваційних рішень АгроВесна 2018, що включає в себе 3 міжнародні аграрні виставки – «Зернові технології», AgroAnimal Show та «Фрукти. Овочі. Логістика».

Серед учасників виставок понад 500 провідних компаній, в тому числі близько 150 іноземних, більш ніж 1000 брендів з 20 країн-учасниць (Агротех Консалт, Эффективный откорм животных-Запад, Евроферма, Еврокорм современное кормление, Киев-Атлантик Украина, Полнет Украина, Цехаве корм ЛТД, Ardes, Big Dutchman, Bioret Agri, BouMatic Bonilait Proteines, Calcialiment, Ceva Sante Animale, Ets Chabeauti S.A.S., Cm2A, Coppens International BV, Copri, Couedic Madore Equipmnet, De Laval, Dosatron International S.A.S., Ecovrac, Eurolap, Fabdec Gmb, France Limousin Francexporc тощо); 7 національних експозицій з Австрії, Великої Британії, Данії, Нідерландів, Німеччини, Франції та Чехії; 2 колективні експозиції з Туреччини та Китаю; 30 бізнес-івентів за участі провідних експертів сільськогосподарської галузі та представників влади: конференції, круглі столи, семінари, презентації, майстер-класи.

«Зернові технології» – найбільший агропромисловий форум, який посідає провідне місце в АПК України як комплекс інноваційних рішень на різних стадіях виробництва, зберігання, переробки і транспортування зернових, бобових, круп’яних і олійних культур. Виставка об’єднала провідних операторів ринку – виробників та дилерів галузі та представників науки. Тут створені оптимальні умови для діалогу між керівниками, фахівцями сільськогосподарських підприємств, представниками влади та виробниками для обміну передовим досвідом та укладання контрактів.

Agro Animal Show – захід, спрямований на просування сучасних технологій в галузь тваринництва і пропонує широкий спектр техніки і обладнання, новітні науково-технічні розробки для господарств різних форм власності і розмірів, які професійно займаються виробництвом тваринницької продукції. Виставка представляє основні напрямки інноваційного розвитку галузі тваринництва, є унікальним інформаційним та торговим майданчиком. Серед компаній, які брали участь у виставці, відомі в Україні та світі виробники техніки, обладнання, кормів, ветеринарних препаратів, засобів діагностики.

У роботі Форуму взяли участь співробітники сектору формування інноваційних ресурсів та трансферу технологій відділу міжнародного науково-технічного співробітництва та ТТ УкрІНТЕІ зав. сектором Михальченкова О.Є. та с.н.с. Горностай Н.І.

У рамках круглих столів між науковцями УкрІНТЕІ та розробниками відбувся діалог щодо виявлення потенціалу запропонованих ними інновацій та обрання правильного стратегічного напрямку обопільних зусиль з трансферу технологій, враховуючи технічні властивості інновації через механізми та інструменти трансферу технологій на базі УкрІНТЕІ.

 

  • Національна академія педагогічних наук України
  • БД «Технології України» 
  • БД “Науково-дослідні, дослідно-конструкторські роботи і дисертації України”
  • БД «Інноваційні технології та розробки»
  • БД «Наукові періодичні видання МОН України» 
  • БД  «Науково- технічні заходи»