Науково-практичний семінар «Переддоговірні та договірні відносини щодо передання прав на об’єкти інтелектуальної власності»

29 березня 2018 р. в УкрІНТЕІ відбувся черговий науково-практичний семінар для фахівців з питань інтелектуальної власності «Переддоговірні та договірні відносини щодо передання прав на об’єкти інтелектуальної власності». Доповідачами на цей раз були: кандидат юридичних наук, с. н. с. НДІ ІВ НАПрНУ, патентний повірений України С. О. Бутнік-Сіверський; кандидат економічних наук, зав. економіко-правовим відділом НДІ ІВ НАПрНУ Ю. Л. Борко; заступник директора з науково-експертної роботи УкрІНТЕІ, судовий експерт НДЦ судової експертизи з питань інтелектуальної власності Міністерства юстиції України Т. М. Чабанець.

На семінарі було розглянуто різноманітні економічні та юридичні аспекти діяльності у сфері інтелектуальної власності. Лектори надавали ґрунтовні відповіді на питання слухачів, у т.ч. і тих, хто брав участь у семінарі дистанційно.

Судячи з результатів анкетного опитування, більшість слухачів залишилась задоволена проведеним семінаром та доповідачами. Основні претензії – це низька температура у приміщенні та поганий зв'язок при прямій трансляції. Нам є над чим працювати надалі.

 

 

 

 

  • Національна академія педагогічних наук України
  • БД «Технології України» 
  • БД “Науково-дослідні, дослідно-конструкторські роботи і дисертації України”
  • БД «Інноваційні технології та розробки»
  • БД «Наукові періодичні видання МОН України» 
  • БД  «Науково- технічні заходи»