Науковці УкрІНТЕІ взяли участь у Форумі місцевого економічного розвитку

22 листопада 2023 року науковці УкрІНТЕІ взяли участь у  Форумі місцевого економічного розвитку (м. Київ). Захід відбувся  за сприяння  представників Міністерства фінансів України, Міністерства цифрової трансформації України, Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Мета заходу:  пошук ефективної моделі місцевого економічного розвитку; механізми співпраці місцевого бізнесу та територіальних громад як фундаменту сталого економічного розвитку; підняття діалогів з бізнесом щодо умов їх повернення і відновлення; впровадження найкращих практик та стратегій управління місцевим економічним розвитком в територіальних громадах;  пошук ефективних рішень шляхом реалізації локальних проєктів та додаткових джерел фінансування і підтримки ММСП.

До панельної дискусії з обговорення питань залучення донорського фінансування для підтримки проєктів місцевого економічного розвитку, перспектив розвитку напрямку роботи Всеукраїнської Асоціації ОТГ, щодо підтримки місцевого бізнесу як основного джерела наповнення бюджетів територіальних громад та впровадження інновацій долучились с.н.с. відділу міжнародного наукового співробітництва  Михальченкова Олена та м.н.с. відділу наукової експертизи УкрІНТЕІ Акуленко Тетяна.

 

 

  • Національна академія педагогічних наук України
  • БД «Технології України» 
  • БД “Науково-дослідні, дослідно-конструкторські роботи і дисертації України”
  • БД «Інноваційні технології та розробки»
  • БД «Наукові періодичні видання МОН України» 
  • БД  «Науково- технічні заходи»