Консультації з адаптації та локалізації порядку денного з питань розвитку до 2030 року та 17 цілей сталого розвиткув Україні

×

Повідомлення про помилку

Notice: Undefined index: und в eval() (рядок 2 із /srv/www/ukrintei/sites/all/modules/contrib/views/plugins/views_plugin_argument_default_php.inc(66) : eval()'d code).

5-6 липня 2016 р. Міністерство економічного розвитку і торгівлі за підтримки системи ООН в Україні провело серію Консультацій з адаптації та локалізації порядку денного з питань розвитку до 2030 року та 17 цілей сталого розвитку в Україні.

Метою заходу було силами запрошених експертів державних установ, наукових кіл, неурядових організацій та ООН розробити рекомендації з реалізації цілей сталого розвитку в Україні та їх інтеграції у процеси розроблення національних планів, стратегій і програм.

Під час консультацій учасники провели спільний аналіз, оцінку актуальності та релевантності цілей в контексті поточного стану соціально-економічного розвитку України, запропонували власне бачення пріоритетних для держави на найближчі 15 років цілей, завдань та їх локалізації.

На пленарному засіданні виступили перший заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі  Ю.Ковалів; академік НАН України, директор інституту демографії та соціальних досліджень Е. Лібанова; експерт зі сталого розвитку А. Максюта; керівник сектору ПРООН в Україні С.Волков та інші.

 У заході взяли участь співробітники УкрІНТЕІ: завідувач відділення прогнозно-аналітичного забезпечення інноваційної діяльності Кваша Т.К. і д-р екон. наук, професор, головний науковий співробітник Чмир О.С.

 

 

 

  • Національна академія педагогічних наук України
  • БД «Технології України» 
  • БД “Науково-дослідні, дослідно-конструкторські роботи і дисертації України”
  • БД «Інноваційні технології та розробки»
  • БД «Наукові періодичні видання МОН України» 
  • БД  «Науково- технічні заходи»