ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Роль науково-технічної інформаційної системи в економічному розвитку держави»

×

Повідомлення про помилку

Notice: Undefined index: und в eval() (рядок 2 із /srv/www/ukrintei/sites/all/modules/contrib/views/plugins/views_plugin_argument_default_php.inc(66) : eval()'d code).
28-30 жовтня 2008 р. у Центрі наукових інновацій Національної академії наук Азербайджану (м. Баку, Азербайджан) відбулася ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Роль науково-технічної інформаційної системи в економічному розвитку держави».
У роботі конференції взяло участь понад 80 представників науково-інформаційних та інноваційних організацій Азербайджану, Білорусі, Росії, України. З привітанням виступив Президент Національної академії наук Азербайджану академік Керімов Махмуд Керім оглу.
На конференції обговорювалися питання про невідкладні заходи щодо інноваційного розвитку в державах, венчурні механізми залучення інвестицій, проблеми переходу до інноваційної моделі розвитку в країнах СНД, інші аспекти інноваційного розвитку держави та ролі у ньому науково-технічної інформації. Зокрема, з доповідями виступили: д. е. н., професор Касумов Ф.Г., директор ЦНІ НАНА; д. е. н. Ленчук Є.Б. та Мамед-заде Е.Е., Інститут економіки РАН; Успенський А.А., директор Республіканського центру трансферу технологій (Білорусь) та багато інших. Від України прозвучала доповідь О.В. Пархоменка, заступника директора УкрІНТЕІ на тему «Інформаційно-аналітична діяльність – як нова галузь виробництва інформації і знань» та В.Д. Пархоменка, ректора Державного інституту інтелектуальної власності на тему «Роль інформації та знань в формуванні інноваційних систем».
 
Учасники конференції «Роль науково-технічної інформаційної системи в економічному розвитку держави», третій ліворуч – Президент Національної академії наук Азербайджану академік Керімов Махмуд Керім оглу
 

 
Під час роботи конференції «Роль науково-технічної інформаційної системи в економічному розвитку держави»
 

Учасники української делегації: другий праворуч – В.Д. Пархоменко, ректор Державного інституту інтелектуальної власності, третій праворуч – О.В. Пархоменко, заступник директора УкрІНТЕІ

 

  • Національна академія педагогічних наук України
  • БД «Технології України» 
  • БД “Науково-дослідні, дослідно-конструкторські роботи і дисертації України”
  • БД «Інноваційні технології та розробки»
  • БД «Наукові періодичні видання МОН України» 
  • БД  «Науково- технічні заходи»