ІІ Міжнародна конференція «Відкрита наука та інновації в Україні 2023» (OSICU2023), 26-27 жовтня 2023 р.

26-27 жовтня 2023 року співробітники УкрІНТЕІ взяли участь у ІІ Міжнародній конференції «Відкрита наука та інновації в Україні 2023» (OSICU2023), яка відбувалася у режимі онлайн.

Конференція спрямована на пошук шляхів вирішення нагальних проблем безперебійного доступу до науково-дослідницької інфраструктури, вільного доступу до результатів наукової діяльності, необхідності реформування системи оцінки наукових досліджень та пришвидшення інтеграції української науки до Європейського дослідницького простору шляхом узгодження політик Європейського Союзу у сфері відкритої науки та форматів обміну даними.

Від УкрІНТЕІ  оголошена доповідь «РОЗВИТОК ВІДКРИТОЇ НАУКИ ТА ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНИХ СИСТЕМ У КОНТЕКСТІ ЦИФРОВОЇ ТРАНСФОРМАЦІЇ ВІТЧИЗНЯНОЇ НАУКИ» (Володимир Камишин, Олексій Сухий, Анна Яцишин).

Інші співробіники Інституту взяли участь у конференції в якості слухачів.

Також до Збірника матеріалів конференції було подано кілька тез доповідей англійською мовою. Очікуємо на публікацію цих матеріалів у видавництві Bentham Science.

Програма конференції

Відеозапис конференції: https://www.youtube.com/watch?v=uqpflb7FrA8&ab_channel=%D0%94%D0%9D%D0%A2%D0%91%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D0%B8

 

  • Національна академія педагогічних наук України
  • БД «Технології України» 
  • БД “Науково-дослідні, дослідно-конструкторські роботи і дисертації України”
  • БД «Інноваційні технології та розробки»
  • БД «Наукові періодичні видання МОН України» 
  • БД  «Науково- технічні заходи»