17 грудня 2015 року у приміщенні Інституту демографії та соціальних досліджень імені М.В. Птухи НАН України відбулася Презентація Звіту ПРООН з Людського розвитку 2015 року.

×

Повідомлення про помилку

Notice: Undefined index: und в eval() (рядок 2 із /srv/www/ukrintei/sites/all/modules/contrib/views/plugins/views_plugin_argument_default_php.inc(66) : eval()'d code).

Програма розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні спільно з Інститутом демографії та соціальних досліджень ім. М.В. Птухи НАН України на відкритій презентації Доповіді про людський розвиток за 2015 рік представили основну тему Доповіді, ключові висновки, рекомендації та розповіли про людський розвиток в Україні, місце України за рейтингом людського розвитку та нові виклики. Доповідь закликає країни врахувати нові реалії світу праці, обумовлені глобалізацією та цифровою революцією, та формувати політику, яка охоплює оплачувану роботу, неоплачувану роботу з догляду, стабільну та іншу роботу для забезпечення прогресу у розвитку людства. Україна посідає 81-е місце серед 188 країн і територій за Індексом людського розвитку, що належить до високої категорії людського розвитку. Представник УкрІНТЕІ прийняв участь у презентації та обговоренні Доповіді.

 

  • Національна академія педагогічних наук України
  • БД «Технології України» 
  • БД “Науково-дослідні, дослідно-конструкторські роботи і дисертації України”
  • БД «Інноваційні технології та розробки»
  • БД «Наукові періодичні видання МОН України» 
  • БД  «Науково- технічні заходи»