Новини

30 Листопад 2023

Завершився курс вебінарів з підвищення кваліфікації на тему: «Інновації як нові перспективи сталого розвитку економіки держави»

З 24 жовтня по 28 листопада 2023 р. в онлайн форматі на базі УкрІНТЕІ проведено курс вебінарів з підвищення кваліфікації  на тему «Інновації як нові перспективи сталого розвитку економіки держави» за участі вітчизняних науковців та партнерів Міжнародної Академії Прикладних Наук в Ломжі  (Республіка Польща).

30 Листопад 2023

Заступник директора УкрІНТЕІ з науково-експертної діяльності доповів про результати співпраці України і Чорноморського механізму підтримки наукових досліджень

Під час щорічного засідання стейкхолдерів Спільного морського порядку денного для Чорного моря, яке відбулося 22-23 листопада 2023 року в Бухаресті, країни-учасниці розглядали результати діяльності щодо наукових досліджень, присвячених розвитку басейну Чорного моря.

30 Листопад 2023

Екватор І-ої онлайн школи "Цифрові технології в наукових дослідженнях"

Вже три тижні постіль учасники І-ої онлайн школи підвищують рівень власної цифрової компетентності, опановують цифрові технології і сервіси для виконання наукової і науково-організаційної діяльності. Одним з організаторів цієї онлайн школи є УкрІНТЕІ.

Програма І онлайн школи складається з двох модулів і передбачає 60 годин (2 кредити ЄКТС). Передбачено лекційні та тренінгові заняття, а також виконання практичних вправ і завдань. Тривалість І онлайн школи: 01.11.23-13.12.23 р.

 

  • Національна академія педагогічних наук України
  • БД «Технології України» 
  • БД “Науково-дослідні, дослідно-конструкторські роботи і дисертації України”
  • БД «Інноваційні технології та розробки»
  • БД «Наукові періодичні видання МОН України» 
  • БД  «Науково- технічні заходи»